Zeytinyağından bala peynirden çaya kadar ne varsa sahte çıktı!

Ankara’da Sahte Gıda Operasyonu: 1 Milyon 275 Bin TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak gıda satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Çankaya ve Keçiören ilçelerinde, N.E. isimli şüpheliye ait iki iş yerinde, piyasa değeri 1 milyon 275 bin TL olan çok sayıda ürün ele geçirildi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği aramalarda, 2 bin 500 litre sahte zeytinyağı, 1 ton sahte bal, 400 kilogram çay ve 600 kilogram peynir bulundu. 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, ekipler kaçak gıda üretimi ve satışı yapan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Related Posts

CHP’li belediyelere yeni operasyon… Tülay Hatimoğulları’ndan ‘çağrı’lı tepki: ‘Seçilmişlere yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir!’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bu sabah CHP’li 3 büyükşehir belediye başkanının gözaltına alınmasına, “Seçilmişlere, Türkiye halklarına yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Gazeteci Nihat Genç hayatını kaybetti: Siyasi isimlerden başsağlığı mesajları…

Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden eden 69 yaşındaki Gazeteci Nihat Genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç’in vefat haberini Vesyansın TV’de çalışma arkadaşı olan Erdem Atay Atay duyurdu. Vefatın ardından siyasi isimler başsağlığı mesajları yayımladı.

Artık haftada 4 gün çalışacaklar! Uygulama başladı bile

Polonya’da haftalık 4 gün çalışma sistemi için hareket geçildi. Ülkede uygulamaya pilot olarak başladı.

Öğretmenler Bakanlık önünden Yusuf Tekin’e çağrı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı önünde Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi eğitimciler tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Bakan’ın eğitimin özelleşmesine ilişkin isteklerine karşılık alanda bekleyen yüz binlerce öğretmen bu özelleşme içinde bir yıl daha ucuz iş gücü olarak görülemez” denildi.

Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ resti: ‘Beni de atsın hapse’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında hazırlanan dokunulmazlık dosyasının TBMM’ye sunulmasına ilişkin “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” dedi.

CHP’li Başarır’dan, Bakan Tunç ve Yerlikaya’ya ‘gözaltı görüntüleri’ tepkisi: ‘Yazıklar olsun, sizin göreviniz Saray’ın İletişim Başkanı gibi davranmak değil!’

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyon sırasında çekilen görüntülerin basına servis edilmesine tepki göstererek, “Tamamen düzmece bir soruşturmayla Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir soruşturma yapıyor. Utanmadan, sıkılmadan bu görüntüleri alıyorlar. Bugün medyaya servis ediyorlar. Adalet Bakanı’na da İçişleri Bakanı’na da söylüyorum: Yazıklar olsun. Sizin göreviniz bu değil. Sarayın İletişim Başkanı gibi davranmak değil” dedi.