Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Üst Geçide Çarpan Otomobil Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçta bulunan üç kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine harekete geçen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemlerini alırken, trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza detaylı bir şekilde incelenerek nedenleri üzerinde çalışılıyor ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

13 milyon kişinin hayatı kilitlendi: Hatlar tamamen çöktü

ABD’de 13 milyon kişinin yaşadığı Pensilvanya eyaletinde kritik bir kesinti yaşandı. Eyalet genelinde 911 acil yardım hattı hizmet dışı kaldı.

Müsavat Dervişoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: ‘Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına sert tepki gösterdi. “Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun? Aklını başına al” diye seslendi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

Srebrenitsa Katliamı’nın 30. yılı… Özgür Özel: ‘Unutmayacağız çünkü unutulan soykırım tekrarlanır’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bosna Hersek’in ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in “…Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır” sözlerini alıntılayarak “30 yıl önce bugün, Avrupa’nın ortasında, dünyanın gözü önünde gerçekleşen Srebrenitsa soykırımında öldürülen kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Sebep olanları, göz yumanları lanetliyorum. Unutmayacağız. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır” dedi.

Van Gölü çekildi: İki mahalle arası mesafe karadan 1 kilometreye düştü

İklim değişikliğine bağlı kuraklık nedeniyle 3 bin 712 kilometrekarelik alanıyla dünyanın en büyük sodalı gölü, Türkiye’nin ise en büyük gölü olma özelliğine sahip Van Gölü, alan kaybetmeye devam ediyor. Dalış turizmi için de büyük önem taşıyan …

AKP’den seçilen Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası

AKP’den seçilen Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası