Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüştü

DEM Parti‘den milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında terörist başı Öcalan ile yaptıkları görüşmenin ardından açıklama yapacak. Görüşmenin detayları, DEM Parti‘den yapılan yazılı açıklamada belirtilecek.

DEM Parti‘den yapılan açıklamaya göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmenin detaylarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında paylaştı.

Altan Sancar, yaptığı görüşmenin detaylarını şu sözlerle açıkladı: “Bu gece uzun bir gece olacak. Beklenen açıklama öncesi farklı görüşmeler yapıldı. Belirli heyetlerin belirli noktalara gitmesi ihtimali var. Yarınki açıklama öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısı ile Uyumlu Bir Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama gelecek ve PKK‘nın silah bırakması yönünde bir çağrı yapılacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yapılacak’

Yarın içerisinde silah bırakma ve feshetme yönünde bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi noktalarda gerçekleşeceği henüz belirsiz olsa da, yapılan görüşmelerin bu çağrının kesinleşeceğini gösterdiği ifade ediliyor.

Related Posts

Yollarda bayram tatilinden dönüş yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde İstanbul’a dönüşler başladı. Akşam saatlerinde yollarda trafikte akıcı yoğunluk gözlemlendi.

Yollar yine kan gölü: Bayramın üç gününde 26 kişi yaşamını yitirdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı’nın ilk üç günündeki trafik kazalarında 26 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

İmamoğlu’ndan Ferdi Zeyrek için ‘geçmiş olsun’ mesajı

CHP’nin cezaevindeki Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, elektrik akımına kapılarak hastaneye kaldırılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

‘Gazze kazanacak’ diyen İsrailli vekile soruşturma

İsrail Parlamentosu’ndaki (Knesset) Arap asıllı milletvekili Ayman Odeh’in, Gazze’deki savaşa yönelik eleştirileri nedeniyle Meclis’ten ihraç edilmesi için süreç başlatıldı.

Siyonistler kurban yardımını 10 ay geciktirdi

Siyonist İsrail’in engellemelerinden dolayı Gazze’ye bağışlanan kurbanlık zorluklar içinde şehre girebiliyor. Türkiye’de Gazze için kesilen kurbanlar ise bozulmanın önüne geçmek için önce kavurmaya dönüştürülüyor, sonra konserveleniyor. Böylece etler …

DEM Parti Eren Bülbül’ün annesini aradı

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Kurban Bayramı vesilesiyle Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü aradı.