Serpil Girgin cinayetinde yeni detay: Kolundaki bilezikleri çalınmış, 3 kişi gözaltında

T24 Haber Merkezi 

Denizli’de “Komşuya gidiyorum” dedikten sonra çuval içinde cesedi bulunan Serpil Girgin‘in kolundaki 2 bileziğin olmadığı, başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Üç kişinin gözaltında olduğu ve ifadelerinin alındığını açıklandı. 

Çarşı Mahallesi’nde 2032 sokakta oturan Serpil Girgin, 22 Ocak’ta ‘Komşuya gidiyorum’ diyerek, evden ayrıldı. Akşam olmasına rağmen eşinin evine dönmediğini gören Mustafa Girgin, telefonla da kendisine ulaşamayınca 26 Ocak’ta polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı. Mahalledeki MOBESE ve diğer güvenlik kamera kayıtları incelendi. Ancak Serpil Girgin’e ait herhangi bir ize rastlanmadı.

Polis ekipleri, Serpil Girgin’in, eşine polise gittiğini belirtmesini dikkate alarak arama çalışmalarını evinin bulunduğu 2032 Sokakta yoğunlaştırdı. Sokaktaki evlerin bahçesinde inceleme yapan polis ekipleri Girgin’in evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusunun evinin bahçesinde bir çuval fark etti. Çuvalın içine bakan polis, kayıp olan Girgin’in cesediyle karşılaştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, kayıp olarak aranırken, çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Girgin’in cenazesi olay yerinde inceleme yapılmasının ardından otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Girgin’in cesedinin bulunduğu ev sahibi, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Denizli İli Çivril İlçesinde Serpil Girgin’in 22 Ocak’tan bu yana kayıp olduğunun eşi Mustafa Girgin tarafından 26/ Ocak’ta kolluk kuvvetlerine bildirilmesi üzerine, Çivril Cumhuriyet Başsavcılığınca konu ile ilgili derhal soruşturma işlemlerine başlanmıştır. Yapılan soruşturma kapsamında maktulenin cesedi ikametine yakın bir yerde bulunmuştur. Soruşturma kapsamında şüpheliler U.A., H.Ç. ve A.D. hakkında gözaltı tedbiri uygulanmış olup, soruşturma tüm yönleriyle titiz bir şekilde devam etmektedir” denildi.

Yapılan incelemede Serpil Girgin’in kolundaki 2 bileziğin olmadığı belirtilirken, başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

 


 

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – İmamoğlu, “Akın Gürlek” ve “bilirkişi” soruşturmalarından ifade veriyor

TIKLAYIN – Hasan Cemal | Bugünün dünyası, bugünün Türkiyesi beni korkutuyor

TIKLAYIN – Bakan Şimşek açıkladı: 2025’te dezenflasyonda dört temel husus

İMO Ankara Şube’den çarpıcı Kartalkaya raporu: Otelde tek yangın merdiveni var, o da yönetmeliğe aykırı!

TIKLAYIN -Alvaro Morata Galatasaray için geliyor; işte anlaşma detayları!

 

 

 

Related Posts

13 milyon kişinin hayatı kilitlendi: Hatlar tamamen çöktü

ABD’de 13 milyon kişinin yaşadığı Pensilvanya eyaletinde kritik bir kesinti yaşandı. Eyalet genelinde 911 acil yardım hattı hizmet dışı kaldı.

Müsavat Dervişoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: ‘Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına sert tepki gösterdi. “Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun? Aklını başına al” diye seslendi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

Srebrenitsa Katliamı’nın 30. yılı… Özgür Özel: ‘Unutmayacağız çünkü unutulan soykırım tekrarlanır’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bosna Hersek’in ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in “…Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır” sözlerini alıntılayarak “30 yıl önce bugün, Avrupa’nın ortasında, dünyanın gözü önünde gerçekleşen Srebrenitsa soykırımında öldürülen kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Sebep olanları, göz yumanları lanetliyorum. Unutmayacağız. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır” dedi.

Van Gölü çekildi: İki mahalle arası mesafe karadan 1 kilometreye düştü

İklim değişikliğine bağlı kuraklık nedeniyle 3 bin 712 kilometrekarelik alanıyla dünyanın en büyük sodalı gölü, Türkiye’nin ise en büyük gölü olma özelliğine sahip Van Gölü, alan kaybetmeye devam ediyor. Dalış turizmi için de büyük önem taşıyan …

AKP’den seçilen Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası

AKP’den seçilen Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası