Rafadan Tayfa Çocuklarla İzlenildi


Mustafa Varank, Çocuklarla “Rafadan Tayfa: Kapadokya” Filmini İzledi

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa’da çocuklarla “Rafadan Tayfa: Kapadokya” filmini izledi.

Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde yarıyıl tatili kapsamında çocuklara özel olarak ücretsiz gösterilen film, büyük ilgi gördü.

Film öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Varank, çocuklara filmi karne hediyesi olarak sunduklarını belirtti ve Rafadan Tayfa’nın ününün yurt dışına kadar yayıldığını vurguladı.

Türkiye’de dizi ve animasyon sektöründe önemli işler yapıldığına dikkat çeken Varank, Rafadan Tayfa’nın başarısını ülkenin değerleriyle uyumlu senaryolarla açıkladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve filmin yönetmeni ve yapımcısı İsmail Fidan’ın da katıldığı etkinlik, çocuklar ve aileler tarafından yoğun ilgi gördü.

TRT Çocuk’un sevilen çizgi film serisi Rafadan Tayfa’nın beşinci filmi “Rafadan Tayfa: Kapadokya”, 27 Aralık 2024’te izleyicilerle buluşmuştu.


Related Posts

Gürcistan’da Türk vatandaşı silahlı saldırıda öldürüldü

Gürcistan’ın Batum şehrinde, bir restoranda oturan Türk vatandaşı Hakkı Tekin silahlı saldırıda öldürüldü.

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımına İki Yeni İmza

Hande Baladın ve Helin Kayıkçı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Taraflar, başarı hedeflediklerini vurguladı.

Samsunspor Hollanda Kampında

Samsunspor, Arnhem’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor, yarın Westerlo ile maç yapacak.

Ankara’da Fırtına ve Sağanak Hayatı Vurdu

Başkentteki sağanak ve fırtına, su birikintilerine ve devrilen ağaçlara neden oldu.

Yunus Emre Vakfı Eski Başkanı Tutuklandı

Yunus Emre Vakfı’ndaki usulsüz işlemler nedeniyle eski başkan Şeref Ateş tutuklandı.