Motosiklete bindiler, çevreye korku dolu anlar yaşattılar

Serik’te Maskeli Gençlerin Ürkütücü Anları

Serik ilçesi Merkez Mahallesi’nde Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken iki tabancayla yolcuları ve vatandaşları korkutmaya çalıştı. Diğer motosikletten inen arkadaşları ise bu dehşet verici anları cep telefonlarıyla kaydederken, maskeli gençlerin silahları insanlara doğrultması büyük bir korku yaşattı.

4 Kişi Tutuklandı

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli gençlerden S.K (18) ve G.A (18), ellerindeki silahların aslında oyuncak silah olduğunu ve gerçek silah sesi çıkarmadığını ifade etti.

Korku ve panik yaratarak tehdit suçuyla suçlanan maskeli gençlerle birlikte o anları kaydeden Y.Y (19) ve M.Ç (17) ise halen soruşturma altında bulunmaktadır.

Related Posts

Atama bekleyen öğretmenlerden MEB önünde siyah çelenkli protesto

2024 KPSS mağduru öğretmenler, düşük kontenjanlar ve adaletsiz branş dağılımına tepki göstererek ek atama talebinde bulundu.

Kuzeydoğu Suriye’de dikkat çeken askeri hareketlilik: ABD’den sonra Rusya da askeri varlığını güçlendiriyor

Kuzeydoğu Suriye’de dikkat çeken askeri hareketlilik: ABD’den sonra Rusya da askeri varlığını güçlendiriyor

AKP’li Şamil Tayyar’dan çarpıcı Rezan Epözdemir iddiası: Mehmet Uçum başta olmak üzere ‘hatırlı’ çok sayıda isim devrede, Başsavcı Akın Gürlek’i kuşatma altına aldılar!

AKP’li Şamil Tayyar’dan çarpıcı Rezan Epözdemir iddiası: Mehmet Uçum başta olmak üzere ‘hatırlı’ çok sayıda isim devrede, Başsavcı Akın Gürlek’i kuşatma altına aldılar!

Madonna’dan Papa’ya Gazze çağrısı

ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krize dikkat çekerek, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu.

8 ayda 5 binden fazla yangın

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), bu yıl 5 binden fazla yangınla mücadele edildiğini duyurdu.

Bu mu merhamet? Barınakta katliam!

Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılan değişikliğin ardından ülke genelinden işkence görüntüleri gelmeye devam ediyor. Kars’ta MHP’li belediye çalışanlarının sahipsiz köpeklere kürek ve demir sopalarla saldırdığı görüntüler infial yarattı.