Konya’da çöken binadan bir acı haber daha

Konya’da Göçen Binada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen bina çökmesi faciasında acı bir haber daha geldi. Enkaz altından çıkarılan 23 yaşındaki bir Suriyeli kadının ardından bir kişinin cansız bedenine daha ulaşıldı. Toplamda 5 kişinin bulunduğu binada gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları maalesef 2 kişinin hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.

Enkaz Altından 2 Ceset Çıkarıldı

Konya’nın Selçuk ilçesindeki 14 daire ve 7 dükkanın bulunduğu apartmanda meydana gelen göçük olayı, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. 12 dairenin boş olduğu apartmanın enkazı altında kalan 5 kişi için AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Yapılan 17 saatlik yoğun çalışma sonucunda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin detayları en kısa sürede paylaşılacak…

Related Posts

Kosova meclisinde bomba alarmı: Milletvekilleri kaçtı

Kosova Meclisi, bomba ihbarı nedeniyle sabah saatlerinde tahliye edildi. İngilizce konuşan bir kişi 10 dakika içinde patlama olacağını bildirdi. Oturum akşama ertelenirken, polis binada arama başlattı.

Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 57 bin 338’e ulaştı. Son 24 saatte 70 kişi daha öldü, insani yardım bölgelerinde ise saldırılarda ölenlerin sayısı 743’e çıktı.

CHP’li belediyelere yeni operasyon… Tülay Hatimoğulları’ndan ‘çağrı’lı tepki: ‘Seçilmişlere yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir!’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bu sabah CHP’li 3 büyükşehir belediye başkanının gözaltına alınmasına, “Seçilmişlere, Türkiye halklarına yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Gazeteci Nihat Genç hayatını kaybetti: Siyasi isimlerden başsağlığı mesajları…

Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden eden 69 yaşındaki Gazeteci Nihat Genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç’in vefat haberini Vesyansın TV’de çalışma arkadaşı olan Erdem Atay Atay duyurdu. Vefatın ardından siyasi isimler başsağlığı mesajları yayımladı.

Artık haftada 4 gün çalışacaklar! Uygulama başladı bile

Polonya’da haftalık 4 gün çalışma sistemi için hareket geçildi. Ülkede uygulamaya pilot olarak başladı.

Öğretmenler Bakanlık önünden Yusuf Tekin’e çağrı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı önünde Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi eğitimciler tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Bakan’ın eğitimin özelleşmesine ilişkin isteklerine karşılık alanda bekleyen yüz binlerce öğretmen bu özelleşme içinde bir yıl daha ucuz iş gücü olarak görülemez” denildi.