‘Komşuya gidiyorum’ diye çıktı… Çuval cinayetinde sır perdesi aralandı: Bilezik bilmecesi

Serpil Girgin’i öldürdüğü iddiasıyla cesedin bulunduğu evin sahibi komşusu Ümmühan Akkoyun (54) gözaltına alındı. Ümmühan Akkoyun ile birlikte gözaltı sayısının 3 olduğu öğrenildi. Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak’ın haberine göre şüphelilerin ifade alma işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Cinayetin ardından herkesi şoke eden gerçek çıktı.

“KOMŞUYA GİDİYORUM”

Çivril ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi’nde 2032 sokakta oturan 54 yaşındaki Serpil Girgin, geçen pazar günü “Komşuya gidiyorum” diyerek, evden ayrıldı. Akşam olmasına rağmen eşinin evine dönmediğini gören eşi Mustafa Girgin, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı. Mahalledeki MOBESE ve diğer güvenlik kamera kayıtları incelendi. Ancak Serpil Girgin’e ait herhangi bir ize rastlanmadı.

KOMŞUSUNUN BAHÇESİNDEKİ ÇUVAL İÇERİSİNDE CESEDİ BULUNDU

Bunun üzerine polis ekipleri eşine “Komşuya gidiyorum” demesi üzerine evinin bulunduğu 2032 sokağa yoğunlaştı.

Sokaktaki evlerin bahçesinde inceleme yapan polis ekipleri Girgin’in evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusunun evinin bahçesinde bir çuval fark etti.

Çuvalın içine bakan polis ekipleri kayıp olan Girgin’in cesedini buldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Girgin’in cesedi olay yerinde inceleme yapılmasının ardından otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ ARALANDI: BİLEZİKLERİ YOK

Serpil Girgin cinayetindeki sır perdesi aralandı. Serpil Girgin’i öldürdüğü iddiasıyla cesedin bulunduğu evin sahibi komşusu Ümmühan Akkoyun (54) gözaltına alındı.

Yapılan incelemede Serpil Girgin’in kolundaki 2 bileziğin olmadığı belirtilirken, başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ümmühan Akkoyun ile birlikte gözaltı sayısının 3 olduğu öğrenildi. Şüphelilerin ifade alma işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Related Posts

AKP’de Özlem Çerçioğlu rahatsızlığı: Dikkat çeken üç kriter

Eski CHP’li Özlem Çerçioğlu, CHP’li Umut Yılmaz ve İYİ Partili Mustafa Kodal AKP’ye katıldı. Üç isim partiye transfer olmadan önce yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelirken bugün Türkiye Gazetesi’nin AKP’nin üç kriteriyle ilgili bir haber yayımlaması dikkat çekti.

Türkiye Kültür Yolu Festivali ile Erzurum marka şehir yolunda

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin yedi bölgesinde, yirmi şehirde gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin en eşsiz duraklarından biri olan Erzurum, dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarihle parlayacak.

Çocuk eşofmanında gizli tehlike! Raf ve depodaki tüm stoklar toplatılıyor

Ticaret Bakanlığı, “Alya” markalı çocuk eşofman takımında boğulma riski taşıyan kordon ipi tespit etti. Ürünün satışını yasakladı, raf ve depolardaki tüm stokların toplatılmasına karar verdi.

Balıkesir’deki 6.1’lik depremin bilançosu: 729 binada 1036 bağımsız bölüm ağır hasarlı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmalarının sonuçlarını paylaştı. Bakan Kurum, “Balıkesir ve Manisa’da toplam 729 binadaki bin 36 bağımsız bölüm ağır hasarlı veya yıkık olarak tespit edildi” dedi.

Anfield’da hüzünlü gece: Muhammed Salah hüngür hüngür ağladı

İngiltere Premier Lig’de son şampiyon Liverpool, sezonun açılış maçında Bournemouth’u 4-2 mağlup etti. Maç sonunda Liverpool taraftarları geçtiğimiz ay trafik kazasında hayatını kaybeden yıldız futbolcuları Diego Jota tezahüratı yaparken Salah gözyaşlarına hakim olamadı.

1 milyon Suriyeli geri döndü, 2.5 milyon kaldı

Esad devrildikten sonra geri gidenlerin sayısı 9 ayda 411 bine ulaştı. Son 9 yılda 1 milyon 151 bin Suriyeli ‘gönüllü’ olarak dönmüş oldu.