Kocaeli’de Başıboş Pitbull, Sahibinin Köpeğine Saldırdı

Kocaeli’de başıboş gezen pitbull, köpeğe saldırarak parçaladı. Pitpull saldırısından kurtarılmak istenen köpek, can havli ile sahibinin elini ısırdı. Pitbullun başıboş gezdiği ve köpeğe saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde tek başına ağzında koruma kalkanı bulunmadan dolaşan pitbull, korku dolu anlar yaşattı. Başıboş gezen pitbull, sahipli köpeğe saldırarak sırtından ısırdı. Pitbulldan kurtarılmaya çalışılan köpek, yanlışlıkla sahibini elinden ısırdı. Pitbullun köpeğe saldırdığı anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı. Pitbull, daha sonra cadde ortasında araçlar arasında dolaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı vatandaşı ambulansla hastaneye götürdü. Pitbull cinsi köpek ise belediye ekipleri tarafından bayıltılarak yakalandı. Ancak ekipler, yaralı köpeğe ulaşamadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

“Köpeğim can havli ile dişlerini benim elime geçirdi”

Eli köpeği tarafından ısırılan Sinan Tokatlı, “Pitbull, köpeğimizi ısırdı. Ayırmaya gittik ancak bırakmadı. Biz onu kurtarmaya çalışırken köpeğim can havli ile dişlerini benim elime geçirdi. Hastaneye gidip aşılarımı ve pansumanımızı yaptırdık” ifadelerini kullandı.

“Pitbull insanlara saldırmış, bizim köpeğimizi de parçaladı”

Köpeği ve babası pitbull tarafından ısırılan Emir Kaan Tokatlı, “2 kişi buraya pitbull salmış. Pitbull insanlara saldırmış. Bizim köpeğimizi de parçaladı, sırtından ısırdı. Muhtemelen köpeğimiz ya felç olacak ya da yaşayamayacak. Babam köpeğimizi kurtarmaya çalışınca köpeğimiz elinden ısırdı” dedi.

Erol Tokatlı ise, “Pitbull, senelerdir baktığımız köpeği parçalamış. Yasaklı köpeği bırakmışlar, bilerek yapılmış. Pitbullu kimin bıraktığını bilmiyorum. Oğlumu elinden yaralandı. Hastaneye götürmüşler. Bunlara çözüm bulunması lazım” diye konuştu. – KOCAELİ

Related Posts

Bakan Memişoğlu açıkladı: 11 yaralının tedavisi sürüyor

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Sındırgı depreminde yaralananları hastanede ziyaret etti. Memişoğlu “18 kişiyi taburcu ettik ve 11 hastamız hala hastanemizde yatmakta” dedi.

Selçuk Şahin’in ilk maçı ‘farklı’ oldu

Arda Turan sonrası Eyüpspor’da göreve getirilen ve teknik direktör olarak ilk maçına çıkan Selçuk Şahin evinde Konyaspor’a 4-1 mağlup oldu.

Kuşadası-Söke yolu çöktü

Kuşadası-Söke kara yolunda meydana gelen çökme sonucu Kuşadası’na gidiş yönü trafiğe acil olarak kapatıldı.

Kars’ta üç araç çarpıştı: Bir ölü, üç yaralı

Kars’ta üç aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi yaşamını yitiridi, üç kişi de yaralandı.

M’Bakata sezonu kapattı: Lisansı dondurulacak

Gaziantep FK, Galatasaray maçında sakatlanan Salem M’Bakata’nın sağ dizinde ön çapraz bağ yaralanması, dış ve iç menisküs yırtıkları ve dış yan bağ yaralanması tespit edildiğini açıkladı.

Gönül Elçileri Projesi ile 10 Bin Çocuğa Umut!

Bakan Göktaş, Gönül Elçileri Projesi ile 8,9 bin ailede 10,6 bin çocuğa umut sunduklarını açıkladı.