Kemiklerini kıran oğlundan şikayetçi olamadı: Tutuklanırsa bana bakacak kimse yok

Diyarbakır’da Annenin Yüzünü Döven Adam Polise Yakalandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, annesinden para isteyen ancak reddedilince sinirlenen Ferat B., 53 yaşındaki annesinin kemiklerini kıracak kadar dövdü. Olay, komşuların polise haber vermesi sonucunda ortaya çıktı ve Ferat B. yakalandı. Anne, kendisine bakacak kimsesi olmadığı için oğlundan şikayetçi olmadı. Serbest bırakılan Ferat B. hakkında yağma suçundan Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

YUMRUKLADI, TEKME ATTI, DEMİR ÇUBUKLA DÖVDÜ

Bismil ilçesinde Ferat B., telefon almak için annesi Mevlüde B.’den para istedi. Mevlüde B., “Param yok” deyince Ferat B. önce evdeki eşyaları yumruklamaya başladı, ardından annesini vücut ve yüz bölgesinden yumruk ve tekmelerle, elindeki demir çubukla dövmeye başladı.

Yatışmayan Ferat B., komşuların araya girmesiyle sinirlendi ve başka bir odaya geçerek duvarlara kafasını vurup yüksek sesle bağırıp küfürler savundu. Komşuların durumu bildirmesi üzerine polis çağrıldı. Polisler tarafından gözaltına alınan Ferat B., Emniyet’e götürüldü. Mevlüde’ye para vermediği için annesini döven Ferat B., sorgusunda, “Annemden para istedim. O da parası olmadığını söyleyince tartıştık. Annemin vücudundaki yaralanmaların nereden olduğunu bilmiyorum. Ben ona vurmamıştım” şeklinde savunma yaptı. Mevlüde’nin de şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

“OĞLUM DIŞINDA BANA BAKACAK KİMSEM YOK, ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM”

Türkçe bilmeyen Mevlüde B., Kürtçe tercüman eşliğinde verdiği ifadesinde, “Oğlum, kaybolan telefonu için benden yeni bir telefon almak istedi. Param olmadığını söyleyince önce eşyaları yumrukladı. Beni sakinleştirmeye çalışırken vurmaya başladı. Çığlık atınca komşularımız eve gelerek beni kurtardı. Sonra oğlum sinirlenerek duvarlara kafasını vurmaya başladı. Benim oğlum dışında kimsem olmadığı için beni dövmesine rağmen şikayetçi olmak istemiyorum. Sığınma evine gitmek istemiyorum. 6284 sayılı koruma tedbiri de istemiyorum. Oğlumla kalmak istiyorum” dedi.

BURNUNDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Adli Tıp Kurumu tarafından incelenen Mevlüde’nin vücudundaki yaralanmaların ciddi olduğu, burun kemiğinde kırık olduğu ve vücudun farklı yerlerinde morluklar olduğu belirlendi. Bu nedenle sanığın savunması dikkate alınmadı ve Mevlüde’nin kasten yaralanmasından ve yağma suçundan yargılanmasına karar verildi. Mevlüde’nin şikayetçi olmaması suçun şikayete tabi olmamasına sebep olduğundan, Ferat B. hakkında Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Yargılama önümüzdeki günlerde başlayacak.

Related Posts

Havalimanında korkutan anlar: Uçağın kanadı piste sürttü, kıvılcımlar saçıldı

Tayfun etkisindeki Tayvan’a şiddetli rüzgar altında iniş yapan Boeing 747, piste kanadını sürterek kıvılcım saçtı. O anlar yolcular arasında paniğe neden oldu.

Diyarbakır’da otomobil takla attı: 2 yaralı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Onyekuru yeni takımında ilk maçına çıkıyor

Gençlerbirliği’nin yeni transferi Onyekuru, Antalyaspor maçının kadrosunda yer alacak.

AKP’nin 24’üncü yıl kutlamaları… Neler olacak, kimler katılacak… Siyasilerden peş peşe mesajlar… Özlem Çerçioğlu’nun yüzü gülüyor

14 Ağustos 2001’de kurulan AKP, 24’üncü yılını kutluyor. Pek çok siyasi de AKP’nin 24. kuruluş yıl dönümünü ilişkin kutlama paylaşımı yayınladı.

Suriye’ye dönenlerin sayısı açıklandı: Gönüllü geri dönüşler hız kazandı

Suriye’de 8 Aralık’ta Esad rejiminin düşmesinden bu yana gönüllü geri dönüşler hız kazandı. 411 bin 649 Suriyeli ülkelerine döndü.

Canlı Anlatım: Başakşehir-Viking maçı

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Viking ile karşılaşıyor…