Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kazası: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs istinat duvarına sürterek durabildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, 14 kişinin yaralandığını ve durumu ciddi olan olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen çekimlerinin ardından taburcu edilebileceğini aktardı.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yolda kaymasından kaynaklandığını ifade ederek, “Otobüs kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Yolculardan bazıları bu nedenle yaralandı. Ancak şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Gazeteci Nihat Genç hayatını kaybetti: Siyasi isimlerden başsağlığı mesajları…

Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden eden 69 yaşındaki Gazeteci Nihat Genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç’in vefat haberini Vesyansın TV’de çalışma arkadaşı olan Erdem Atay Atay duyurdu. Vefatın ardından siyasi isimler başsağlığı mesajları yayımladı.

Artık haftada 4 gün çalışacaklar! Uygulama başladı bile

Polonya’da haftalık 4 gün çalışma sistemi için hareket geçildi. Ülkede uygulamaya pilot olarak başladı.

Öğretmenler Bakanlık önünden Yusuf Tekin’e çağrı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı önünde Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi eğitimciler tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Bakan’ın eğitimin özelleşmesine ilişkin isteklerine karşılık alanda bekleyen yüz binlerce öğretmen bu özelleşme içinde bir yıl daha ucuz iş gücü olarak görülemez” denildi.

Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ resti: ‘Beni de atsın hapse’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında hazırlanan dokunulmazlık dosyasının TBMM’ye sunulmasına ilişkin “Bir ben kaldım, beni de atsın hapse. Biz demirden korksaydık, trene binmezdik. Bizim gündemimizde fezleke, dokunulmazlık yok” dedi.

CHP’li Başarır’dan, Bakan Tunç ve Yerlikaya’ya ‘gözaltı görüntüleri’ tepkisi: ‘Yazıklar olsun, sizin göreviniz Saray’ın İletişim Başkanı gibi davranmak değil!’

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyon sırasında çekilen görüntülerin basına servis edilmesine tepki göstererek, “Tamamen düzmece bir soruşturmayla Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir soruşturma yapıyor. Utanmadan, sıkılmadan bu görüntüleri alıyorlar. Bugün medyaya servis ediyorlar. Adalet Bakanı’na da İçişleri Bakanı’na da söylüyorum: Yazıklar olsun. Sizin göreviniz bu değil. Sarayın İletişim Başkanı gibi davranmak değil” dedi.

Google Haritayla geçmişini buldu: Kaybolan çocuk, 25 yıl sonra geri geldi

Hindistan’da yaşanan olay Hollywood filmlerine konu oldu. 4 yaşında trene binip kaybolan çocuk, 25 yıl sonra google haritalar sayesinde geri döndü.