Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Patlak Veren Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sopaların da kullanıldığı belirtilirken, A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Related Posts

Ülkeye izinsiz embriyo getiren araştırmacıya 20 yıl hapis isteniyor

ABD’nin Harvard Üniversitesi’nde kanser araştırması yapan Rus vatandaşı Kseniia Petrova, ABD’nin Louisiana eyaletindeki mahkemede Adalet Bakanlığı tarafından açılan davada, Massachusetts eyaletindeki bir havalimanından yasa dışı şekilde, ABD’ye …

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: İstanbul’da Rusya-Ukrayna görüşmeleri Dolmabahçe’de başlayacak

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: İstanbul’da Rusya-Ukrayna görüşmeleri Dolmabahçe’de başlayacak

Halkın tepkisine rağmen bakanlık ‘ÇED Olumlu’ kararı verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Aydın Germencik’te Maren Maraş Elektrik Üretim Şirketi’nin, “tarım arazisi” vasfında kalan bölgede gerçekleştirmek istediği jeotermal kaynak arama başvurusunda “ÇED Olumlu” kararı verdi.

CHP lideri Özel İsrail askerleri tarafından öldürülen aktivist Ayşenur Ezgi Eygi için park açılışı yapacak

CHP lideri Özgür Özel Cuma günü Didim’de Ayşenur Ezgi Eygi Parkı, Macera Parkı, Akköy Kütüphanesi, Kent Lokantaları ve Barışköy Kahvaltı Bahçesi’nin açılışlarını yapacak.

FT’den dikkat çeken Türkiye analizi… ‘Erdoğan, böyle bir toplantıya ev sahipliği yapabilecek birkaç dünya liderinden biri’

İngiliz Financial Times gazetesi, Avrupa’nın savunma stoklarını yenilemeye çalıştığı bir dönemde Türkiye’nin yerli üretimleriyle ön plana çıktığını yazdığı analizinde Türkiye’nin parlayan projelerinin detaylarına yer verdi. Türk ordusunun gittikçe güç kazandığını yazan gazete “Türkiye Avrupa güvenliği için nasıl hayati bir öneme sahip oldu?” sorusunun cevabını okuyucuları ile paylaştı.

Bakan Kurum, Bursa çarşı esnafını ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa programı kapsamında Tarihi Hanlar ve Çarşılar Bölgesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.