Gaziosmanpaşa’ya bir çocuk eğitim merkezi daha açılıyor

Gaziosmanpaşa’da Her Mahalleye Kreş Projesi Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminden önce verdiği vaatlerinden biri olan “Her mahalleye kreş” projesi devam ediyor. Başkan Bahçetepe, göreve geldikten sonra Mevlana Mahallesi’nde açtığı ilk çocuk etkinlik merkezinden sonra bu kez Hürriyet Mahallesi’ne bir çocuk etkinlik merkezi ve aile sağlığı merkezi bir arada olacak şekilde tam donanımlı bir hizmet binası kazandırıyor. Mahalle sakinlerine eğitimde ve sağlıkta nitelikli imkanlar sunacak olan merkezin bölgede sosyal yaşamı güçlendirmesi hedefleniyor.

Çocuklara Eğitim, Annelere İstihdam Fırsatı

Hürriyet Mahallesi 322 Sokak’ta inşa edilen hizmet binasında; 4 adet sınıf, tiyatro, spor ve oyun odaları, psikolog odası, yemekhane ve idari birimler bulunuyor. Merkezde; masal, müzik, drama, spor ve bilim atölyeleri gibi birçok eğitim programıyla çocukların geleceğe en güzel şekilde hazırlanması hedefleniyor. Yuvamız Gaziosmanpaşa projesi, eğitimde fırsat eşitliği sunarak annelerin çalışma hayatına katılmasını sağlayarak kadın istihdamını destekliyor.

Sağlık Hizmetlerine Kolay Ulaşım

Hizmet binasının giriş katında yer alan aile sağlığı merkezinde; 3 adet muayene odası, acil müdahale odası, bekleme alanı ve aşı odası bulunmaktadır. Ayrıca, acil müdahale odası sayesinde vatandaşlar olası acil durumlara hızlı müdahale imkanı bulabileceklerdir.



Related Posts

New York’ta gökdelende silahlı saldırı: 6 ölü

New York’un en işlek bölgelerinden biri olan Midtown Manhattan’da bulunan 345 Park Avenue adresindeki gökdelende yaşanan silahlı saldırı şehri yasa boğdu. NYPD, saldırıda altı kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ölenler arasında bir NYPD memuru ile dört sivil yer alırken, saldırganın da olay yerinde intihar ettiği belirtildi. Saldırının nedeni henüz netleşmezken, federal ve yerel makamlar çok yönlü soruşturma başlattı.

Emre Fel Bafra’da Coşturdu

Emre Fel, Bafra’daki festivalde hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlar yaşattı.

Feyenoord – Fenerbahçe maçınının hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe’nin Feyenoord ile oynayacağı karşılaşmayı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek.

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP’ye tepki: Milletin acılarını, afetin zahmetlerini paylaşacağınıza, neden hep ayrı baş çekiyorsunuz?

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP’ye tepki: Milletin acılarını, afetin zahmetlerini paylaşacağınıza, neden hep ayrı baş çekiyorsunuz?

Özel’den Anıtkabir’de diz çöken Belçikalı bakana mektup

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk mozolesi önünde diz çöken Belçika Savunma Bakanı Theo Francken’e mektup yolladı.

Günün rekoru Cizre’de: 49.1 derece

Afrika sıcaklarının etkisini sürdürdüğü yurt genelinde dün günün en yüksek sıcaklığı 49.1 dereceyle Şırnak’ın Cizre ilçesinde ölçüldü.