Gaziantep Havalimanında ‘tanımlanamayan cisim’ paniği: Uçuşlar durdu!

Gaziantep Havalimanı’nda saat 22.00 sıralarında pilotlar yaklaşık 10 bin feet irtifada ışıklı ve tanımlanamayan bir cisim görünce durumu hava trafik kontrol kulesine iletti.

Radarlarda görünmeyen cisim ile ilgili 2 pilotun raporda bulunması üzerine havalimanında uçakların iniş ve kalkışları durduruldu.

Işığın kaynağına ilişkin kesin bir bilgi bulunamazken, hava trafiğinin dron olduğu tahmin edilen cismin netleşmesiyle yeniden uçuşlara açılacağı bildirildi.

 

Related Posts

THY’den karar: Artık o bagajlar uçağa alınmayacak

Türk Hava Yolları (THY), Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) tavsiyesi doğrultusunda lityum bataryası çıkarılamayan akıllı bagajların uçakla taşınmasını yasakladı. Bu tür bagajlar artık ne kabin bagajı ne de kayıtlı bagaj olarak taşınamayacak.

İYİ Parti, Zafer Parti ve BTP’ye destek: ‘Bu tiyatro son bulsun’

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 2. Çözüm Süreci ve çözüm komisyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

New York’ta gökdelene uzun namlulu silahla baskın: 6 ölü

ABD’nin New York kentindeki Manhattan bölgesinde bir gökdelene uzun namlulu silahla giren ve çelik yelek giydiği belirtilen saldırgan 1’i polis 4 kişiyi vurarak öldürdü. Saldırgan intihar etti.

New York’ta gökdelende silahlı saldırı: 6 ölü

New York’un en işlek bölgelerinden biri olan Midtown Manhattan’da bulunan 345 Park Avenue adresindeki gökdelende yaşanan silahlı saldırı şehri yasa boğdu. NYPD, saldırıda altı kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ölenler arasında bir NYPD memuru ile dört sivil yer alırken, saldırganın da olay yerinde intihar ettiği belirtildi. Saldırının nedeni henüz netleşmezken, federal ve yerel makamlar çok yönlü soruşturma başlattı.

Emre Fel Bafra’da Coşturdu

Emre Fel, Bafra’daki festivalde hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlar yaşattı.

Feyenoord – Fenerbahçe maçınının hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe’nin Feyenoord ile oynayacağı karşılaşmayı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek.