Filistin Devlet Başkanı Yardımcısı, Suudi Arabistan Veliaht Prensi ile Filistin’deki gelişmeleri görüştü

Filistin Devlet Başkanı Yardımcısı Hüseyin eş-Şeyh ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman Görüştü

Filistin Devlet Başkanı Yardımcısı Hüseyin eş-Şeyh, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Filistin’deki son gelişmeleri değerlendirdi. Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA tarafından yapılan açıklamaya göre, Bin Selman, Cidde kentindeki Selam Sarayı’nda Hüseyin eş-Şeyh ile bir araya geldi.

Toplantıda, Filistin davasının desteklenmesi ve Filistin halkının haklarının savunulması üzerine konuşuldu. Görüşmeye Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan da katıldı.

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) İcra Komitesi Genel Sekreteri Hüseyin eş-Şeyh, geçen ay Filistin Devlet Başkan Yardımcılığına atanmıştı. Eş-Şeyh, Filistin Devlet Başkanı Yardımcısı sıfatıyla ilk yurt dışı ziyaretini Suudi Arabistan’a gerçekleştirmiş oldu.

Kaynak: AA Haber

Related Posts

13 milyon kişinin hayatı kilitlendi: Hatlar tamamen çöktü

ABD’de 13 milyon kişinin yaşadığı Pensilvanya eyaletinde kritik bir kesinti yaşandı. Eyalet genelinde 911 acil yardım hattı hizmet dışı kaldı.

Müsavat Dervişoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: ‘Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına sert tepki gösterdi. “Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun? Aklını başına al” diye seslendi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

Srebrenitsa Katliamı’nın 30. yılı… Özgür Özel: ‘Unutmayacağız çünkü unutulan soykırım tekrarlanır’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bosna Hersek’in ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in “…Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır” sözlerini alıntılayarak “30 yıl önce bugün, Avrupa’nın ortasında, dünyanın gözü önünde gerçekleşen Srebrenitsa soykırımında öldürülen kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Sebep olanları, göz yumanları lanetliyorum. Unutmayacağız. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır” dedi.

Van Gölü çekildi: İki mahalle arası mesafe karadan 1 kilometreye düştü

İklim değişikliğine bağlı kuraklık nedeniyle 3 bin 712 kilometrekarelik alanıyla dünyanın en büyük sodalı gölü, Türkiye’nin ise en büyük gölü olma özelliğine sahip Van Gölü, alan kaybetmeye devam ediyor. Dalış turizmi için de büyük önem taşıyan …

AKP’den seçilen Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası

AKP’den seçilen Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası