Eskişehir Büyükşehir’den ağaçlara kış bakımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ağaç Budama Çalışmalarına Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehrin cadde ve bulvarlarında yer alan ağaçların bakımını sürdürüyor. Kış mevsiminde bitkilerin dinlenme döneminde bile devam eden budama işlemleri kapsamında, Sivrihisar 2 Caddesi tramvay hattı üzerinde çalışmalar gerçekleştirildi.

Budama işlemleri sırasında trafik güvenliğini sağlamak amacıyla, Sivrihisar-2 Caddesi üzerinde bulunan Hamit Dedelek Bulvarı ile İsmail Gaspıralı Caddesi girişi arasındaki bölüm araç trafiğine kapatıldı. Ekiplerin çalışmasının tamamlanmasının ardından bölge temizlenerek yeniden güvenli hale getirildi.

Related Posts

Son Dakika… Başsavcılık İmamoğlu’na hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı için kararını verdi

Son Dakika Haberi… Rasim Ozan Kütahyalı’nın, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik, “Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun” sözlerine ilişkin Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı “kovuşturmaya yer olmadığını” açıkladı.

Bakan Kurum açıkladı: Tapusu olmayan milyonlarca eve tapu verilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2B kapsamındaki arazilerin kayıt altına alınacağını belirterek, “5 milyon vatandaşımızın heyecanla beklediği bir adım atıyoruz.. Yıllardır tapu bekleyen vatandaşlarımıza tapularını kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

İspanya Meclisi, İsrail’e silah ambargosu getirilmesi için tavsiye kararı aldı

İspanya Meclisi, İsrail’e silah ambargosu getirilmesini talep eden tavsiye kararını kabul etti.

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

Asya’da sular duruldu: Pakistan ve Hindistan anlaştı

Asya’da 7 Mayıs’ta yükselen tansiyon, Pakistan ve Hindistan’ın ateşkeste anlaşması ile düştü. Anlaşmaya göre, askerler barış zamanı pozisyonlarına geri çekilecek.

MHP lideri Bahçeli’nin önerisi siyasette yeni tartışmaları beraberinde getirdi: Komisyon hareketliliği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terör örgütü PKK’nın fesih sürecine ilişkin Meclis’teki tüm partilerin temsilcilerinin yer aldığı “Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu kurulması” çağrısı siyasette yeni tartışmaları beraberinde getirdi. İYİ Parti “Sürecin bir parçası olmayacağız” diyerek çağrıya kapıyı kapatırken, AKP’li yetkililer ise komisyona üye belirlemeye hazır olduklarını söylüyor.