Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Son dakika: İtirafçı Aziz İhsan Aktaş tahliye edildi

Son dakika haberii: İBB soruşturmalarında itirafçı olarak öne çıkan isim tahliye edildi

Pornhub, Fransa’ya tepki olarak yetişkin sitelerini askıya alıyor

Pornhub, Fransa’ya tepki olarak yetişkin sitelerini askıya alıyor

Fatih Altaylı: İBB operasyonunda “itirafçı” denilen kişilerin hepsinin AKP ile bir şekilde ilintisi olması ilginç!

Fatih Altaylı: İBB operasyonunda “itirafçı” denilen kişilerin hepsinin AKP ile bir şekilde ilintisi olması ilginç!

Elazığ’daki işçi dramına CHP’li vekilden tepki

Elazığ’ın Maden ilçesinde faaliyet gösteren Eti Gümüş fabrikasında çalışan işçiler, 8 aydır maaşlarını alamıyor. Bazıları işten çıkarıldı, bazıları ise zorunlu ücretsiz izne gönderildi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yaşananlara sert sözlerle tepki gösterdi.

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.

Cemil Tugay, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.