Elazığ’da ‘TOKİ’ fiyaskosu: Asansöre su doluyor, temel boşluklarla dolu!

Elazığ TOKİ Konutlarında Yapısal Sorunlar Devam Ediyor

Elazığ’da, 2020 depremi sonrasında inşa edilen ve 2-2,5 yıl önce teslim edildiği iddia edilen Hicret Mahallesi TOKİ konutlarında ciddi yapısal sorunlar devam ediyor. Son yapılan ziyarette, Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş, binalarda yaşanan sorunları gözler önüne serdi.

“2,5 Yıllık Binaların Dip Kısımlarında Göçükler Var”

Erhun Karakuş, bölgedeki ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, TOKİ konutlarında yaşanan sorunlardan bahsederek, şunları dile getirdi:

“Hicret Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarını ziyaret ettik. Bölge sakinleriyle konuştuk ve gözlemlerimizi paylaştık. Yapılan binaların 2-2,5 yıl gibi kısa bir sürede bu kadar kötü bir durumda olması endişe verici. Binaların dip kısımlarında göçmeler mevcut, insanların girebileceği boşluklar oluşmuş durumda. Ayrıca kaldırımların durumu da içler acısı. Bu sorunlara bir an önce çözüm bulunmalı.”

“Asansörlere Su Doluyor, Çözüm Bekleyen Sorunlar Var”

Erhun Karakuş, mahalle halkının kış aylarında yaşadığı sıkıntılara da dikkat çekerek şunları ifade etti:

“Mahalle sakinlerinin asansörlere su alması, asansör arızaları yaşanması büyük bir mağduriyet oluşturuyor. Bu sorunlara çözüm bulunması için gerekli yerlere şikayetler yapılmış olmasına rağmen hala bir sonuç alınamamış durumda. Yetkililerin acil bir şekilde bu duruma el atması gerekiyor. Burada yaşayan insanların hakları korunmalı ve sorunlar giderilmelidir.”

Related Posts

Çamaşır suyu içerek derman arıyorlar

Sosyal medyada her geçen gün artan tehlikeli akımlara bir yenisi eklendi. Kullanıcılar, ‘Her şeye derman’ diye pazarlanan; “Mucize Mineral Solüsyonu (MMS)” ya da “aerobik oksijen” adlarıyla satılan klordioksit içerikli ürünleri tüketerek sorunlarına çare arıyor…

Fransa’nın ‘Filistin’ kararı Netanyahu’yu panikletti: İsrail’i yok etmek için sıçrama tahtası olur

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Filistin’i devlet olarak tanımaya karar verdiklerini ve resmi duyuruyu eylül ayında yapacaklarını duyurdu. Karar sonrası açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Macron’u kınayıp, “Bu şartlar altında kurulacak bir Filistin devleti, İsrail’i yok etmek için bir sıçrama tahtası olur” dedi.

Türkiye, Suriye’ye Savunma Desteği Sağlayacak

Suriye yönetimi, Türkiye’den savunma kapasitesinin artırılması için resmi destek talep etti.

Sokak ortasında alacak kavgası

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde alacak anlaşmazlığı tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi yaralanırken bir kişi de tutuklandı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 3. turu İstanbul’da başladı: Ana gündem barışın şartları

Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 3. turu İstanbul’da başladı: Ana gündem barışın şartları

Vantilatör hırsızları iş başında

İstanbul’da etkili olan aşırı sıcakların ardından Avcılar’da iki şüpheli bir mağazanın önünde sergilenen vantilatörleri alıp kaçtı.