CHP’li belediyelere yeni operasyon… Tülay Hatimoğulları’ndan ‘çağrı’lı tepki: ‘Seçilmişlere yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir!’

DEM Parti Genel Merkez Başkanı Tülay Hatimoğulları, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Tülay Hatimoğulları, “Seçilmişlere, Türkiye halklarına yapılan bu zulümden vazgeçilmelidir” dedi.

“BU ZULÜM SONA ERMELİ”

Hatimoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

“Seçilmişlere, Türkiye halklarına yapılan bu zulümden vazgeçilmelidir. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in gözaltına alınmasını kabul etmiyoruz. Halkın sandıkta verdiği kararlara saygı gösterilmemesi, halkın iradesinin tanınmaması toplumda derin yarılmalara neden oldu/oluyor. Bu operasyonlar çözüm değil, demokratik Türkiye’ye giden yolu tıkamaktır. Bir kez daha demokratik siyasetin önünün açılması çağrısı yapıyoruz.”

Related Posts

New York’ta gökdelende silahlı saldırı: 6 ölü

New York’un en işlek bölgelerinden biri olan Midtown Manhattan’da bulunan 345 Park Avenue adresindeki gökdelende yaşanan silahlı saldırı şehri yasa boğdu. NYPD, saldırıda altı kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ölenler arasında bir NYPD memuru ile dört sivil yer alırken, saldırganın da olay yerinde intihar ettiği belirtildi. Saldırının nedeni henüz netleşmezken, federal ve yerel makamlar çok yönlü soruşturma başlattı.

Emre Fel Bafra’da Coşturdu

Emre Fel, Bafra’daki festivalde hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlar yaşattı.

Feyenoord – Fenerbahçe maçınının hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe’nin Feyenoord ile oynayacağı karşılaşmayı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek.

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP’ye tepki: Milletin acılarını, afetin zahmetlerini paylaşacağınıza, neden hep ayrı baş çekiyorsunuz?

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP’ye tepki: Milletin acılarını, afetin zahmetlerini paylaşacağınıza, neden hep ayrı baş çekiyorsunuz?

Özel’den Anıtkabir’de diz çöken Belçikalı bakana mektup

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk mozolesi önünde diz çöken Belçika Savunma Bakanı Theo Francken’e mektup yolladı.

Günün rekoru Cizre’de: 49.1 derece

Afrika sıcaklarının etkisini sürdürdüğü yurt genelinde dün günün en yüksek sıcaklığı 49.1 dereceyle Şırnak’ın Cizre ilçesinde ölçüldü.