Bolu Baro Başkanı: Gözaltılar artabilir

Bolu Grand Kartal Otel Yangınıyla İlgili Araştırma Devam Ediyor

Bolu Barosu Başkanı Sinan Barut, Bolu Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili devam eden araştırmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Barut, yangının restoran bölümünde başladığını ve diğer şüphelilerin de gözaltına alınacağı bilgisini aldıklarını belirtti.

Bolu Kartalkaya’daki otelde 78 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili, otel sahibi Halit Ergül ve genel müdür Emir Aras dahil 9 kişinin tutuklandığını vurgulayan Barut, araştırmanın detaylı bir şekilde sürdüğünü ve bilirkişi ekibinin oteldeki incelemelerine devam ettiğini açıkladı.

Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma suçlamasıyla tutuklanan şüphelilerle ilgili bilgi veren Barut, araştırmanın adil bir şekilde ilerlediğini ve hak ihlallerinin önlenmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Barut, “Tüm şüpheliler tutuklandı ve araştırma devam ediyor. Önemli olan delillerin toplanması ve gerçeklerin açığa çıkması” şeklinde konuştu.

Barut, yangının restoranda başladığını belirterek, şüphelilerin ifadelerine dayanarak yangının nasıl meydana geldiği hakkında bilgi verdi. Delillerin ve bilirkişi raporunun sonuçlarını beklediklerini ve otelden toplanan delillerin büyük önem taşıdığını vurgulayan Barut, sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Related Posts

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.