Aydın’da 9 ton sahte alkol ele geçirildi

Aydın merkezli gerçekleştirilen sahte etil alkol ve içki kaçakçılığı operasyonu kapsamında 9 ton etil alkol ele geçirilirken, 15 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Konuyla ilgili gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen sahte etil alkol ve içki kaçakçılığı ile ilgili Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü 2024 Kasım ayında çalışma başlattı. Şüpheliler hakkında teknik ve fiziki takip sonucunda 15 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Aydın başta olmak üzere; Iğdır, Samsun, Kayseri, Bursa, Uşak, Ankara, Denizli ve İzmir illerinde yapılan aramalarda; 9 ton etil alkol, 71 litre alkollü içki, 212 adet alkol aroması, 2 adet solvent ayrıştırma makinesi, 630 adet 5 litrelik boş bidon, bin 500 adet kapak ve tıpa, 15 adet şırınga, damla ölçüm aleti, terazi ve folyo kaplama cihazı ele geçirildi.

1 şüpheli tutuklandı

Düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda da; Aydın’da S.Ç., S.K., E.D., H.D., İzmir’de G.Ç., Muğla’da E.T. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Çıkartıldıkları adli makamlarca S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.K., E.D., H.D., G.Ç. ve E.T. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. – AYDIN

Related Posts

Fenerbahçe’den bir transfer hamlesi daha: Gündemdeki isim Edson Alvarez

Fenerbahçe, Süper Lig’de yeni sezonun başlamasıyla birlikte transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Gündemine Meksikalı orta saha oyuncusu Edson Alvarez’i alan Fenerbahçe, başarılı orta saha oyuncusuyla ilk teması kurdu.

Samsun’da CHP delege seçiminde kavga: İki kişi tutuklandı

Samsun’da CHP Atakum İlçe Başkanlığı’nca gerçekleştirilen delege seçiminde çıkan kavgada bir kişinin dövülmesiyle ilgili iki şüpheli tutuklandı.

AKP’de Özlem Çerçioğlu rahatsızlığı: Dikkat çeken üç kriter

Eski CHP’li Özlem Çerçioğlu, CHP’li Umut Yılmaz ve İYİ Partili Mustafa Kodal AKP’ye katıldı. Üç isim partiye transfer olmadan önce yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelirken bugün Türkiye Gazetesi’nin AKP’nin üç kriteriyle ilgili bir haber yayımlaması dikkat çekti.

Türkiye Kültür Yolu Festivali ile Erzurum marka şehir yolunda

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin yedi bölgesinde, yirmi şehirde gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin en eşsiz duraklarından biri olan Erzurum, dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarihle parlayacak.

Çocuk eşofmanında gizli tehlike! Raf ve depodaki tüm stoklar toplatılıyor

Ticaret Bakanlığı, “Alya” markalı çocuk eşofman takımında boğulma riski taşıyan kordon ipi tespit etti. Ürünün satışını yasakladı, raf ve depolardaki tüm stokların toplatılmasına karar verdi.

Balıkesir’deki 6.1’lik depremin bilançosu: 729 binada 1036 bağımsız bölüm ağır hasarlı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmalarının sonuçlarını paylaştı. Bakan Kurum, “Balıkesir ve Manisa’da toplam 729 binadaki bin 36 bağımsız bölüm ağır hasarlı veya yıkık olarak tespit edildi” dedi.