Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan: Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunacağım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Akdeniz Üniversitesi Rektörüne Tepki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Antalya’da düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından Türkiye genelinde başlayan öğrenci protestolarına değindi.

Özgür Özel, “Antalya’da Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle ne kadar gurur duysanız azdır. Ancak Akdeniz Üniversitesi’nin gururlu gençlerinin yanında utanç verici bir rektör bulunmaktadır. Sokaklara çıkan ve iradelerini savunan gençler bugün bizimle birlikte. Akdeniz Üniversitesi’nin meşale gibi genç kardeşlerine mezuniyet töreni yasaklayan saraya bağlı rektör, onlardan korkmuştur. Bu durum bizi üzmüştür” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirdiği geri sayımın sonunda kep atan öğrencilerden birinin başına kep takan Özgür Özel, “Akdeniz Üniversitesi Rektörü, işine gelene fahri doktora unvanı verirken, işine gelmeyene mezuniyetlerini iptal etmektedir. Kendi diplomaya sahip olmayan ve öğrencilerinin duygularını anlamayan bir rektör atanmıştır. Bu rektör, öğrencilerin coşkusuna ortak olamamış ve onları anlamamıştır” ifadelerini kullandı.

Özkan’dan Açıklama

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Manavgat Turizm Fakültesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine katılarak burada yaptığı konuşmada, Özgür Özel’in açıklamalarını anımsatarak, CHP’li milletvekillerine önceden bilgi verdiğini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Özel hakkında suç duyurusunda bulunacağını da ifade etti.

Related Posts

Fatih Altaylı: İBB operasyonunda “itirafçı” denilen kişilerin hepsinin AKP ile bir şekilde ilintisi olması ilginç!

Fatih Altaylı: İBB operasyonunda “itirafçı” denilen kişilerin hepsinin AKP ile bir şekilde ilintisi olması ilginç!

Elazığ’daki işçi dramına CHP’li vekilden tepki

Elazığ’ın Maden ilçesinde faaliyet gösteren Eti Gümüş fabrikasında çalışan işçiler, 8 aydır maaşlarını alamıyor. Bazıları işten çıkarıldı, bazıları ise zorunlu ücretsiz izne gönderildi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yaşananlara sert sözlerle tepki gösterdi.

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.

Cemil Tugay, Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ’da ‘tefeci’ operasyonu: Gözaltılar var

Tekirdağ’da düzenlenen ‘tefeci’ operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu kabul etti

Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu kabul etti