Adıyaman’da AK Parti 8. Olağan Kongresi yapıldı

Faruk Bülent Kaplan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seçildi

Adıyaman (İGFA) – AK Parti’nin Adıyaman İl Başkanlığı için gerçekleştirilen kongrede yapılan oylama sonucunda Faruk Bülent Kaplan, il başkanı olarak seçildi. Yeni dönemde Adıyaman’a yönelik önemli projeler üzerinde çalışacaklarını dile getiren Kaplan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ulaştırma Bakanı ve milletvekilleri de kongrede yaptıkları konuşmalarda, Adıyaman’a yönelik yatırımların artarak devam edeceğini vurguladılar.

Kongrenin sonunda partililer, yeni il başkanını tebrik ederek, Adıyaman’ın kalkınması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Related Posts

Kosova meclisinde bomba alarmı: Milletvekilleri kaçtı

Kosova Meclisi, bomba ihbarı nedeniyle sabah saatlerinde tahliye edildi. İngilizce konuşan bir kişi 10 dakika içinde patlama olacağını bildirdi. Oturum akşama ertelenirken, polis binada arama başlattı.

Gazze’deki katliamlarda ölü sayısı 57 bin 338’e ulaştı

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye sürdürdüğü saldırılarda can kaybı 57 bin 338’e ulaştı. Son 24 saatte 70 kişi daha öldü, insani yardım bölgelerinde ise saldırılarda ölenlerin sayısı 743’e çıktı.

CHP’li belediyelere yeni operasyon… Tülay Hatimoğulları’ndan ‘çağrı’lı tepki: ‘Seçilmişlere yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir!’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bu sabah CHP’li 3 büyükşehir belediye başkanının gözaltına alınmasına, “Seçilmişlere, Türkiye halklarına yapılan bu eziyetten vazgeçilmelidir” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Gazeteci Nihat Genç hayatını kaybetti: Siyasi isimlerden başsağlığı mesajları…

Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden eden 69 yaşındaki Gazeteci Nihat Genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç’in vefat haberini Vesyansın TV’de çalışma arkadaşı olan Erdem Atay Atay duyurdu. Vefatın ardından siyasi isimler başsağlığı mesajları yayımladı.

Artık haftada 4 gün çalışacaklar! Uygulama başladı bile

Polonya’da haftalık 4 gün çalışma sistemi için hareket geçildi. Ülkede uygulamaya pilot olarak başladı.

Öğretmenler Bakanlık önünden Yusuf Tekin’e çağrı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı önünde Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi eğitimciler tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Bakan’ın eğitimin özelleşmesine ilişkin isteklerine karşılık alanda bekleyen yüz binlerce öğretmen bu özelleşme içinde bir yıl daha ucuz iş gücü olarak görülemez” denildi.