Hatayspor Teknik Direktörü İle Yollar Ayrıldı

HATAYSPOR, teknik direktör Murat Şahin ile yolları ayırdığını açıkladı.

Hatayspor yönetimi, Murat Şahin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada; “Teknik direktörümüz Murat Şahin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Murat Şahin ve ekibine bugüne kadar vermiş oldukları emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında göreve getirilen Murat Şahin, takım ile 1’inci Lig’e düştükten sonra oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı.

Related Posts

Tokat’ta Anız Yangını: 250 Dönüm Zarar Gördü

Artova’da çıkan anız yangınında 250 dönüm tarla zarar gördü, itfaiye ekipleri müdahale etti.

Beş maddede Beyaz Saray Zirvesi

ABD’nin başkenti Washington D.C.’de, Avrupalı liderlerin ve Ukrayna lideri Zelenski’nin katılımıyla gerçekleşen Beyaz Saray Zirvesi’nde beklenenin aksine gerilimden uzak ve uzlaşmanın daha yoğun olduğu bir düzlemde gerçekleşti.

Galatasaray, Nelsson’u Verona’ya kiraladı

Galatasaray’ın 26 yaşındaki stoperi Victor Nelsson, Serie A ekibi Hellas Verona’ya kiralandı. Sarı kırmızılı kulüp Nelsson’u 750 bin euro kiralama bedeli ve 8.5 milyon euro zorunlu olmayan satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Trump öğrencilere savaş açtı! Suçlamalar şoke etti

ABD’de Trump yönetiminin sert göçmenlik politikaları bu kez binlerce uluslararası öğrenciyi hedef aldı. Fox Digital’ın haberine göre, yaklaşık 6 bin öğrenci vizesi iptal edildi. Gerekçeler arasında yasa dışı faaliyetler ve hatta ‘terör bağlantıları …

Zeki bebekler için servet ödüyorlar: Doğacak bebeği kendileri seçiyorlar

Milyarderlerin evi Silikon Vadisi’nde teknoloji devlerinin yepyeni bir gündemi var: Daha zeki bebekler yetiştirme yarışı. İddialara göre bölgedeki bazı teknoloji yöneticileri, embriyolara IQ testi vaat eden genetik tarama hizmetleri için 50 bin dolara kadar para ödüyor.

Bild manşeti, AFD malzemesi: Almanya’nın gündemi Türk gazeteci

Bir gazete kapağı, bir insanın hayatını karartacak kadar ağır bir infaz aracı hâline gelebiliyor. Bild’in gazeteci “Adil Palta” tercihi, sosyal yardım suiistimalini manşete taşıyarak milyonlarca göçmenin ve işçinin yaşadığı ekonomik çöküşü bir kez daha gölgelemeye yaradı.