Trabzonspor ile Kocaelispor, 41. randevuda: Bordo-mavililer üstün

Trabzonspor ile Kocaelispor, 11 Ağustos Pazartesi günü Trabzon’da yapacakları maçla birlikte ligde 41. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında bugüne dek yapılan 40 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 20-9 üstünlüğü bulunuyor. 11 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, 60 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 41 gol gördü.

TRABZON’DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, sahasında Kocaelispor ile oynadığı karşılaşmalarda da üstün olan taraf oldu.

Bordo-mavililer, kendi evinde 20 karşılaşmanın 13’ünü kazandı. 4 karşılaşmadan konuk takım galibiyetle ayrılırken 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

16 YIL SONRA KARŞILAŞACAKLAR

Trabzonspor, geçen sezon Süper Lig’e yükselen Kocaelispor ile 16 yıl sonra karşı karşıya gelecek.

İki takım en son ligde 2008-2009 sezonunda İzmit’te karşılaşmıştı. 9 Mayıs 2009’da oynanan karşılaşmayı bordo-mavili takım, 3-1 kazanmıştı.

Related Posts

Bakan Memişoğlu açıkladı: 11 yaralının tedavisi sürüyor

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Sındırgı depreminde yaralananları hastanede ziyaret etti. Memişoğlu “18 kişiyi taburcu ettik ve 11 hastamız hala hastanemizde yatmakta” dedi.

Selçuk Şahin’in ilk maçı ‘farklı’ oldu

Arda Turan sonrası Eyüpspor’da göreve getirilen ve teknik direktör olarak ilk maçına çıkan Selçuk Şahin evinde Konyaspor’a 4-1 mağlup oldu.

Kuşadası-Söke yolu çöktü

Kuşadası-Söke kara yolunda meydana gelen çökme sonucu Kuşadası’na gidiş yönü trafiğe acil olarak kapatıldı.

Kars’ta üç araç çarpıştı: Bir ölü, üç yaralı

Kars’ta üç aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi yaşamını yitiridi, üç kişi de yaralandı.

M’Bakata sezonu kapattı: Lisansı dondurulacak

Gaziantep FK, Galatasaray maçında sakatlanan Salem M’Bakata’nın sağ dizinde ön çapraz bağ yaralanması, dış ve iç menisküs yırtıkları ve dış yan bağ yaralanması tespit edildiğini açıkladı.

Gönül Elçileri Projesi ile 10 Bin Çocuğa Umut!

Bakan Göktaş, Gönül Elçileri Projesi ile 8,9 bin ailede 10,6 bin çocuğa umut sunduklarını açıkladı.