Çakar Lamba Ceza Rekoru: 276 Bin TL

Çorum’un Alaca ilçesinde Yetkisiz Çakar Kullanana 276 Bin TL Ceza!

Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, geçiş üstünlüğü sağlamak amacıyla çakar lamba kullanan sürücü ve araç sahibine büyük bir ceza kesti. Y.U. isimli sürücüye ve araç sahibine toplamda 276 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 30 gün süreyle el konuldu ve araç da 30 gün boyunca trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü, 06 EHM 128 plakalı aracın yetkisiz çakar lamba kullandığını tespit etti. Bunun üzerine sürücü ile araç sahibine Karayolları Trafik Kanunu uyarınca yasal işlem başlatıldı. Bu ihlal nedeniyle sürücüye ve araç sahibine ciddi bir ceza kesildi.

Olayla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz. – ÇORUM

Related Posts

Antalya’da 15 Yaşındaki Çocuk İçin Arama Çalışması

Antalya’nın Serik ilçesinde ırmakta kaybolan 15 yaşındaki Özgür Yıldırım’ı bulmak için çalışmalar sürüyor.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan ‘süreç’ açıklaması: ‘Bütün silahları susturuyoruz’

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “50 küsür yıldır içimize soktukları bu terör belasını tamamen bir kenara bırakıyor ve inşallah 86 milyon olarak iç kalemizi tahkim etmek üzere bütün silahları susturuyor ve birliğin, beraberliğin istikametinde yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’li vekilin ailesinin iş yerinde yangın

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine ait bir iş yerinden yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı

CHP milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine ait işyerinde yangın

Malatya’da CHP Milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine ait inşaat malzemesi satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi  TBMM’de kabul edildi

Zeytinlik alanlarının maden faaliyetlerine açılmasını da içeren enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Bakan Göktaş Elazığ’da Temaslarda Bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Elazığ’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti İl Başkanlığı ve Elazığ Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretlerine ‘Şehrin Kadınları ile Nesilden Nesile’ programıyla başlayan Göktaş, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile görüştü.